Cyber Monday hos compware.dk

Cyber Monday er en udsalgsdag, mandag den 2. december 2019. Den ligger i forlængelse af Black Friday, .

Vores mål er at samle alle de bedste Cyber Monday hardwaretilbud ét sted, så du ikke skal surfe rundt på alle hardwaresider. Hos compware.dk laver vi dagligt prissammenligninger på hardware fra over 30 danske hardwarehjemmesider. Vi samler den absolut bedste liste med tilbud. Vores krav er, at tilbudsprisen skal være min. 10% billigere end den næstbilligste pris. Du kan altså være helt sikker på, at vi viser dig de BILLIGSTE priser. Du kan også skrive dig op til vores e-mail, og så sender vi en mail ud, når vores robot har opdateret siden, samt en e-mail med de bedste tilbud, vi har fundet.

Hos Compware gør vi det anderledes, fordi vi kun samler tilbud, der er minimum 10% billigere end markedsprisen. Vi tjekker også, om flere forhandlere har sat prisen ned i forhold til ugerne før. Eksempel:

Et GTX 1080 Ti koster 5000 kr. hos forhandler A, 6000 kr. hos forhandler B og 5800 kr. hos forhandler C. Det giver en prisforskel på over 10% mellem den billigste (A) og den næstbilligste forhandler (C). Derfor tager vi tilbuddet fra forhandler A med på listen. Hvis forhandler C sænkede prisen til 5300 kr., så ville forhandler A’s pris ikke længere være 10% billigere, og så vil produktet blive fjernet fra listen igen.

Derfor skal forhandlerne virkelig komme med nogle gode tilbud, hvis de skal på vores liste. Så lige her hos os får du en liste med de absolut bedste tilbud på Cyber Monday. Du kan også få inspiration fra vores normale computertilbudsside, der kører hele året.

Vi tager også højde for prisændringer. Hvis to forhandlere f.eks. vælger at sætte deres priser ned til 3000 kr. for et stykke hardware, der tidligere har kostet 4000 kr. hos den billigste forhandler, så kommer det også med på listen, da det er et virkelig godt tilbud.

Hvor kan man købe hardware Cyber Monday?

Cyber Monday er stadig ikke lige så populær som Black Friday, men den er en glimrende mulighed for at nå at købe noget af det, som du missede Black Friday. Det sker også tit, at mandagen byder på helt nye tilbud. Som vi har skrevet på vores Black Friday side, så skal man huske på, at hardwarebranchen har en meget lille avance. Derfor ser du heller ikke ret mange tilbud på vores liste. Vi regner med, at omkring 150 tilbud lever op til vores krav.

Det er ikke alle butikker, der har tilbud Cyber Monday. Det er jo op til hver enkelt butik, om de har lyst til at holde Black Friday og Cyber Monday. Vi skanner alligevel alle hardwarebutikker hver time, så denne side er opdateret hele tiden.

Hvad er Cyber Monday?

Hvor Black Friday er en tilbudsdag, hvor man især kan finde specielle tilbud i de fysiske butikker, er Cyber Monday forbeholdt internetbutikker. Selv om Black Friday er gået fra at være fysisk til også at være på internettet, bliver der holdt meget godt fast i, at Cyber Monday kun foregår i internetbutikker. Der er mange butikker som f.eks. Power og Elgiganten, der både holder Black Friday og Cyber Monday. Der er også nogle enkelte eksempler på, at internetbutikker holder tilbudsweekend. Det gælder f.eks. CDON, som kommer med nye tilbud hver time fra fredag til mandag aften.

Cyber Monday startede egentlig ved en tilfældighed, da man opdagede i USA, at mandagen efter Black Friday var en rigtig stor handelsdag på internettet. Udtrykket ”Cyber Monday” blev første gang brugt i 2005 af Ellen Davis og Scott Silverman, i pressemeddelelse fra shop.org. I USA er salget på Cyber Monday steget med over 200% fra 2015 til 2017.

I Danmark er Black Friday stadig mest kendt, og det vil også være den dag, hvor butikkerne holder de største events. Sidste år var der imidlertid mange butikker, der havde rigtig gode hardwaretilbud om mandagen.

Den tidligste brug i Danmark

I 2013 skrev Metro Express en artikel om dagen i USA, hvor de også omtalte de danske firmaer, som man kunne handle igennem og få de amerikanske tilbud. Den tidligste brug af udtrykket ”Cyber Monday” i Danmark, som vi er i stand til at finde, er fra Dustin, der afholdte Cyber Monday i 2014 og endda sendte en pressemeddelelse ud omkring emnet. Året efter, i 2015, kom der mange flere med på bølgen, og pressen skrev: ”Glem Black Friday - Den nye handelsdag er her!”

Cyber Monday er altid dagen efter Black Friday, og de næste par år er det de følgende dage:

I 2019 er det mandag den 2. december

I 2020 er det mandag den 30. november

I 2021 er det mandag den 29. november

Vi håber, du finder noget, du kan bruge Cyber Monday. God Fornøjelse! Når du tilmelder dig vores e-mail, får du selvfølgelig en besked, så du ikke går glip af dagen.