Find Black Friday hardwaretilbud på Compware

Hos Compware er vi de eneste i Danmark, der kun viser dig ”rigtige” tilbud på Black Friday. Vi samler tilbud ind fra over 35 forhandlere på Black Friday på hardware, mobiler og fjernsyn. Det er svært at skelne mellem gode og dårlige tilbud på Black Friday, for nogle gange kan de nedsatte varer have været endnu billigere fire uger før. Det så vi desværre mange steder sidste år, men vi har løsningen:

  1. På denne side viser vi kun de billigste tilbud. Hvis der er mere end én forhandler, der har tilbud på samme vare, så viser vi kun det bedste tilbud. Så siden sikrer dig, at du finder varerne billigst muligt. 
  2. Vi skanner priserne hver time, så du altid er opdateret med de nyeste priser.
  3. Hvis der kun er en forhandler af et produkt, for eksempel en brandet computer, vil vi manuelt godkende det.

Vi vil gerne spare dig både tid og penge på Black Friday og sikre, at du får de gode tilbud før andre. Vi ved godt, det ikke er Black Friday endnu, men hvis du tilmelder din mail i feltet nedenfor, så sender vi dig en reminder ugen før og på dagen. Så du ikke går glip af Black Friday!

Mail tilmelding kommer snart!

Black Friday og hardware

Hvert år er der mange penge at spare på Black Friday-tilbud på hardware, alligevel kan mange være skuffede over priserne. I Danmark er avancen på hardware meget lav, så prisen er i forvejen presset i bund til hverdag. Når forhandlere sælger noget med 10-20% rabat, taber de højst sandsynligt på det. Ting som f.eks. kabler kan der selvfølgelig være lidt mere avance på.  

Black Friday tilbud

Desværre har Black Friday også mange tilbud, der ikke er særligt gode. Det skal du som forbruger være opmærksom på. Som skrevet ovenfor, finder vi altid de bedste tilbud, men du bør altid gøre to ting, inden du køber:

  1. Kig på prishistorikken: hvad er normalprisen for produktet, og hvad er det blevet solgt til de sidste to måneder? Ofte vil du opdage, at tilbudsprisen ikke er helt så skarp på alle produkter.
  2. Sammenlign altid priser med andre butikker. Det kan godt være, at butik A reklamerer med 50% i rabat, men var produktet dobbelt så dyrt som hos butik B til at begynde med, ender du med at betale normalprisen.

Du skal også overveje, om produkterne på tilbud er en guldmine eller en hovedpine! Ved hardware går udviklingen stærkt. Selvom en ældre computer ser billig ud, så kan der være kommet en nyere, som er bedre, til samme pris. Selvfølgelig kan du også være heldig at finde en ældre computer, som stadigvæk står distancen, men lige akkurat er gammel nok til at være billigere. Det sker ofte, hvis der lige er kommet en ny generation processorer eller grafikkort. Der er rigtigt mange gamere, der helt uden problemer bruger grafikkort, som er to-tre generationer bagud.

Black Friday er også den bedste dag på året at købe julegaver, hvis det drejer sig om hardware eller TV. Du får simpelthen bare mere for pengene den dag. 10-20% kan hurtigt være mange penge at spare, når det drejer sig om en spritny computer. 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en tradition fra USA, som vi har taget rigtig godt i mod her i Danmark. Den er uden sammenligning blevet årets største handelsdag. I 2017 handlede vi for 2,1 milliarder kroner den dag. Ifølge NETS var det en stigning på 5,6% fra året før.

Black Friday kommer fra USA. Den falder altid dagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Traditionen startede, fordi amerikanerne i forvejen brugte fredagen efter Thanksgiving til at handle julegaver, da det er en halv helligdag. 

Konceptet kan spores tilbage til omkring 1960’erne, men selv efter internettet var blevet en fast del af hverdagen, gik der lang tid, før onlinebutikkerne kom med på bølgen. I starten prøvede de at lave en pendant, der hed Cyber Monday.  I de senere år her i Danmark er det blevet meget normalt at holde begge ting for internetbutikker. Sidste år så vi specielt, at de fejrede en hel weekend, som startede med Black Friday og sluttede mandag 23.59 på Cyber Monday.

Det kan derfor være en god idé at være tålmodig, da mange butikker frigiver tilbud over hele Black Friday-weekenden. Som sagt opdaterer vi vores side mange gange i døgnet, så vi kan fange alle tilbuddene.

Black Friday 2023

Vi spurgte sidste år 250+ hardwareinteresserede folk inde på HOL omkring deres købsadfærd, og her er tallene:

36% havde købt for mellem 1-4000 kr., mens blot 42,7% ikke købte noget. Hvilket er ganske pænt taget i betragtning af, at vi spurgte tilfældige personer. De helt store vindere sidste år var Komplett, CDON, Elgiganten og Power. 65% sagde, at de havde benyttet en prissammenligningsside for at se, hvor godt tilbuddet var. De mest populære Black Friday-tilbud var grafikkort, CPU, RAM, headsets og PC-skærme. Generelt var folk meget skuffede over stabiliteten på butikkernes hjemmesider. Folk var også negative omkring tilbuddene. Prisen skal dog ikke tages så tungt. Det er nok en blanding af, at folk altid synes, det kan være bedre, samt at avancen på hardwaren er så lav.


FAQ

Hvilke butikker indsamler vi priser fra på Black Friday? 

Vi indsamler priser fra de største forhandlere som Komplett, Proshop, sharkgaming.

Hvornår åbner butikkerne på Black Friday?

De fleste online-forhandlere åbner om fredagen 00.01. Sidste år oplevede vi, at mange af hjemmesiderne simpelthen gik ned, fordi der sad så mange og ventede på, at priserne blev frigivet. Det sker dog ofte, at nogle allerede åbner op klokken 23 om torsdagen. Vi skanner naturligvis hele dagen torsdag og fredag!

Opdateres løbende…