Find den bedste gaming computer til Call of Duty: Warzone

Vi har samlet en liste af computere fra forskellige forhandlere. De er opdelt efter budget, så du kan se, hvor meget FPS du kan få for dine penge.

Vi har samlet en liste af computere fra forskellige forhandlere. Så kan du finde den helt rigtige pc til Call of Duty: Warzone. De er opdelt efter budget, så du kan se, hvor meget FPS du kan få for dine penge.

Call of Duty: Warzone er et gratis Battle Royale computerspil. Battle Royale er vokset i popularitet de seneste år, blandt andet drevet af Fortnite, Apex Legends og PUBG. Så det er naturligt, at Activision har udviklet deres version. Warzone er en del af spillet Call of Duty: Modern Warfare. Warzone er gratis at spille, og i øvrigt et af de mest populære spil på Twitch.

Bemærk: alle FPS-estimater er vejledende. De er målt på højeste settings. I spil vil du ofte opleve, at du kan få en meget bedre FPS ved at skrue på ganske få settings. Så du skal ikke blive skræmt af FPS’en. I dette tilfælde kan du skrue ned for Shadow map resolution.

Herunder kommer vi med 4 bud til hver budgetkategori. Hvis du vil se flere muligheder, så kan du bruge vores Gaming PC finder, hvor vi viser hvilken gamer pc du skal vælge til diverse spil.

Call of Duty: Warzone Gaming PC til max. 6.000 kr.

Det er en entry level kategori. Vi anbefaler generelt at gå en kategori op, men du kan sagtens spille spillet i denne kategori på en 1920 x 1080 skærm. Hvis du ”kun” har Shadow map resolution på high, vil du opnå omkring 60 FPS med et GTX 1050 super grafikkort. På en computer til under 6.000 kr. vil det være det typiske grafikkort, du kan få med.

Call of Duty: Warzone Gaming PC fra 6.000 til 8.000 kr.

Hvis du spiller på en skærm, der enten har mange Hz eller er større end 1080p, skal du kigge i denne kategori. I prisklassen her kan du finde et GTX 1660 super 6GB uden at bruge hele dit budget. Med en 1920×1080 skærm har du to muligheder på ultra settings:

SMA ON vil give dig ca. 80 FPS

SMA OFF vil give dig ca. 100 FPS

Hvis din skærm har større opløsning med 1440p, vil du få omkring 60 FPS på ultra settings.

Gaming computer til Call of Duty: Warzone budget fra 8.000 til 10.000 kr.

Kategorien er til dig, der ønsker en rigtig høj FPS eller en god oplevelse i 1440p. Det er lige et hak dyrere end de kategorier, men til gengæld får du mulighed for at finde en computer med en del forskellige grafikkort. Det normale er RTX 2070 eller RTX 3060. Du kan dog i fleste tilfælde give 500 kr. mere og få et RTX 3070. Her tager vi dog udgangspunkt i performance på et RTX 2070.

RTX 2070 giver dig ca. 110 FPS på en 1920×1080 skærm og 80 FPS på en 1440p skærm. Du vil dog nemt kunne få mere ved at skrue op og ned på indstillingerne.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone har haft enorm succes. Efter Activision gjorde spillet gratis, har det tiltrukket over 85 millioner spillere verden over. Warzone slutter ikke, hvis du dør i spillet. Dine holdkammerater har nemlig mulighed for at genoplive dig. Det er altså anderledes end de fleste andre konkurrerende spil.

Warzone kan spilles både på PC, Xbox One, og PS4. Crossplatform gameplay er muligt, så du nemt kan spille sammen med dine venner, selvom de ikke har en computer. Warzone er et af de få spil, der har været i stand til at tage markedsandele i genren, som Fortnite ellers historisk har sat sig tungt på.

Warzone game modes

Der er to modes i Warzone. Battle Royale er det mest populære. Plunder er det andet mode. Her skal du først samle én million $. Så starter overtime. Her stiger værdien med 50% på det, du samler. Vinderen er det hold, som har samlet flest penge.

Kilder: