Gaming Computer til GTA V

Vi har samlet computere fra mange af de kendte forhandlere, så du kan finde den bedste computer i forskellige prisgrupper til GTA V.

Grand Theft Auto V (GTA V) landede efter lang tid på konsoller også endelig på steam. Skal du bruge en gaming computer, som kan følge med til grafik og spiloplevelse i GTA V? Se med herunder, hvor vi viser forskellige computere til GTA V i forskellige budgetter.

Grand Theft Auto V er et videospil udviklet af Rockstar Games. Spillet blev udgivet den 17. september 2013. Det er den femtende del i Grand Theft Auto-serien. Spillet kan købes hos mange forhandlere, men prisen varierer alt efter hvor det er købt fra og hvilken udgave af spillet du køber. Det er et action-eventyr-videospil med et tredjepersonsperspektiv.

Til slut vil vi også gennemgå de mere tekniske/faktuelle tal i forhold til hvad Rockstart Games selv som minimum anbefaler og hvad de mener vil give dig den bedste spiloplevelse i GTA.

Herunder kommer vi med 4 bud til hver budgetkategori. Hvis du vil se flere muligheder, så kan du bruge vores Gaming PC finder, hvor vi viser alle gamer computere til diverse spil.

Vores bud på den bedste gaming computer til GTA V, Ellers kan du finde inspiration i vores kategorier, eller her på siden.

Budget gaming computer til GTA V

Grand Theft Auto V kræver en god sjat for at køre optimalt. Dog kan man med disse budgetcomputere sagtens få en maskine, som giver masser af spilglæde. Herunder kan du se vores anbefalinger til computere under 6.000 kr, hvor du kan spille GTA V:

Middel gaming computer til GTA V mellem 6.000 kr. og 8.000 kr.

Her får du til gengæld en maskine, som kan give den gas i forhold til grafikken. GTA V kan være relativt tungt grafisk, hvis man gerne vil have, at indstillingerne ligger på et relativt højt niveau. Vi giver dig 4 bud på en middel gaming computer til GTA V, som ligger i budgettet mellem 6.000 kr og 10.000 kr.:

Ultimativ gaming computer til GTA V til 10.000+ kr.

Hvis den skal have fuld smæk på FPS og grafik, så skal du også lægge nogle penge, for at få en kvalitet, som kan følge med. GTA V har et kæmpe map, samt masser af interaktioner, så det kræver noget maskinkraft for at opnå de højeste FPS. Vi har samlet 4 bud på den ultimative GTA gaming computer:

Systemkrav til GTA V

Ved alle spil, så kommer der altid de gængse anbefalinger til hvad du som minimum skal have af kraft i din computer. GTA V er ingen undtagelse. Rockstar Gaming kommer også med deres bud på minimum og anbefalede specs til den gaming pc, som du spiller på:

Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz eller bedre

RAM: 4 GB

Grafikkort: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB eller bedre

Lagerplads: Minimum 65 GB

Generelt er minimumskravene ikke så relativt høje, så man kan hurtigt finde en god gaming computer til GTA V til få penge. Hvis man dog gerne vil have den bedste spiloplevelse, så kommer Rockstar Gaming også med følgende anbefalinger:

System: Windows 10 eller nyere

Processor: Intel Core i7 10th Gen / AMD Ryzen 7 3700X 8 Cores op til 4.4GHz 36MB Cache eller bedre

RAM: 16 GB DDR4

Grafikkort: GeForce GTX 1050 Ti 4 GB eller bedre

Lagerplads: 128 GB SSD eller mere