Kalender ikon Opdateret den: 07/02/2022
Læsetid:  2 minutter Bog ikon

Få råd til ny elektronik med disse gode tips

Mangler du en ny mobiltelefon, computer, fjernsyn eller andet indenfor elektronik? I en digital verden, er det med at være med på noderne, og det kan altså godt blive en dyr fornøjelse, hvis man skal have det hele. Er der noget bestemt elektronik du drømmer om at blive ejer af, ja så kan det godt være du skal begynde at spare op. Men hvordan kommer du lige i gang mede dette? Det kan du heldigvis få svar på her i artiklen.

 • 1 1. Lav en opsparing
 • 2 2. Overvejer du at låne penge?
 • 3 3. Ekstra arbejdstimer
 • 4 4. Køb din elektronik brugt
 • 1. Lav en opsparing

  Det lyder måske lettere sagt end gjort. At spare penge sammen hver eneste måned, er ikke altid det nemmeste. Der kan være grunde til at dette er mere eller mindre umuligt, men måske er der nogle ting man kan gøre. For eksempel, kan man skære nogle ting fra. Hvis man bruger en del penge på at shoppe, spise ude eller købe take-away mad eller kaffe, så er det noget man kan kigge på at justere lidt. Man kan eksempelvis erstatte take-away kaffe med kaffe i en thermokop hjemmefra. Ved at have snacks med sig i tasken, kan man måske også undgå take-away fristelserne.

  2. Overvejer du at låne penge?

  Hvis du overvejer at låne penge til det som du drømmer om, så er det vigtigt at tænke dig godt og grundigt om. Når man låner penge, skal de naturligvis betales tilbage. Også med renter. Hvis du overvejer at låne penge, så er det en god idé at sammenligne ved forskellige låneudbydere. Find den bedste online låneoversigt i linket, hvis det har relevans for dig.

  3. Ekstra arbejdstimer

  Det er slet ikke sikkert, at du har tiden til at tage ekstra arbejde, men har du kan du naturligvis skaffe lidt ekstra penge til opsparingen. Måske, er det muligt for dig at få lidt ekstra timer på dit nuværende job? Måske, er det muligt du kan få et ekstra job ved siden af. Man skal naturligvis passe på sig selv, og at man ikke bliver brændt ud på grund af for meget arbejde.

  4. Køb din elektronik brugt

  Der kan altså være rigtigt mange penge at spare ved at købe brugt elektronik. Mangler du en ny mobiltelefon, så tjek eventuelt om du kan finde den brugt først og fremmest. Der findes desuden firmaer, som sælger elektronik brugt, men med garanti. Herunder finder du blandt andet en forhandler som Refurb. Det kan altså være værd at tjekke ud først når du skal på jagt efter nyt. Ikke nok med, at der er en del penge at spare, så er du altså også med til at gøre noget godt for miljøet. Har du selv noget elektronik du vil af med, kan du måske også tjene en skilling på at sælge dette.