Hvilke computerspil synes spillerne var bedst i 2017?

I 2017 målte vi folks tilfredshed med de spil, de spillede, og firmaerne bag spillene. Vi spurgte over 3500 gamere.

Vi fik aldrig lanceret resultaterne, men fordi vi laver samme undersøgelse i 2018, har vi valgt at smide dem online. Bedre sent end aldrig, right? Læs mere under billedet.
spil1

Information om undersøgelsen

Vi spurgte brugerne, hvor tilfredse de var med spillet og firmaet, der havde udviklet spillet. Brugerne vurderede så spil og firmaer på en skala fra 1-10, hvor 10 er det højeste. De blå søjler i diagrammet repræsenterer rating af spillene, mens de orange søjler repræsenterer spilproducenternes rating. Fx får Overwatch en rating på 8,44 til selve spillet, mens producenten Blizzard får en rating på 8,68.

Spil som DOTA2, HS, HoTS og COD havde meget få besvarelser. Derfor har vi ikke taget deres ratings med i resultaterne. Bemærk også, at undersøgelsen er gennemført, før Fortnite blev udgivet.

Resultaterne

Noget overraskende havde Overwatch og Rocket League de mest tilfredse brugere. Det er også de eneste spil, der har scoret over 8 points. GTA og CS:GO lå til sammenligning i bunden af tilfredshed.

Der er umiddelbart ikke nogen relation mellem spilgenre og rating. Generelt ser vi dog en sammenhæng mellem spillene og deres producenter. Jo mere tilfreds man er med firmaet bag spillet, desto højere rater man selve spillet og omvendt. PUBG er det eneste spil, der ikke følger kurven. En forklaring kan være, at PUBG var et nyt spil, da vi lavede undersøgelsen. Derfor var vores respondenter nok meget begejstrede over det.

Det er værd at hæfte sig ved, at der er en relativ stor forskel på, hvad brugerne synes om Blizzard, afhængigt af om de spiller Overwatch eller WoW. Dem, der spiller WoW, er i mindre grad tilfredse med Blizzard. Det betyder, at Psyonix, som står bag Rocket League, sniger sig op i mellem de to placeringer, som Blizzard sætter sig på i top 3.
spil2

Om Compware

Compware er en prissammenligningsside for hardware, der primært henvender sig til gamere. Hos os kan du også læse artikler om hardware og gaming.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *