Sharkgaming.dk ekspert anmeldelse

Vi valgte at teste Shark Gaming, så vi bestilte to computere. Én computer blev bestilt på Black Friday, den anden blev repareret. Læs vores anmeldelse her.

Anmeldelse af Sharkgaming.dk

Shark Gaming får generelt gode bedømmelser alle steder. Vi valgte at teste dem, så vi kunne give en rigtig anmeldelse af Sharkgaming.dk. Vi bestilte to computere. Den ene computer blev bestilt på Black Friday. Den anden blev repareret. Her kan du læse vores anmeldelse af dem. Hvor lang tid tog det dem at levere en computer på årets travleste dag?

I vores ekspertanmeldelse af SharkGaming giver vi 1-5 stjerner baseret på fire kriterier. Leveringstid, Service/reparation, betalingsmuligheder og garanti.

Med vores gaming tool kan du finde den perfekte setup, som du har brug for i en gaming pc.

Sharkgaming PC TILBUD

Shark Gaming Baggrund

Mikael Taipalus startede Shark Gaming i Herlev tilbage i 2009. Visionen fra begyndelsen var at tilbyde den perfekte gamingoplevelse. Men hvordan laver man en perfekt gamingoplevelse?

SharkGaming satte lys i deres computere, det var ikke normalt i 2009. De sørgede også for god hardware i computerne, så man kunne spille de spil, man gerne ville spille. De gjorde det til billigere priser end mange andre.
SharkGaming begyndte tidligt at støtte esporten. De har arrangeret events for forskellige spil, og de har været sponsor for både små lokale hold og de store hold som Astralis, North og Heroic. Der er ingen tvivl om, at Shark Gaming har hjulpet esport godt på vej i Danmark.

Her er et udpluk af forskellige computere fra SharkGaming.

Sharkgaming review: fremragende ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi bedømmer på baggrund af stjernesystemet.

1 stjerne: dårligt

2 stjerner: skuffende

3 stjerner: gennemsnitligt, hverken godt eller dårligt

4 stjerner: godt

5 stjerner: fremragende

I vores optik indeholder en god kundeoplevelse følgende elementer, de 2 første er de vigtigste og står for 80% af karakteren:

  1. Hurtig Leveringstid og mulighed for afhentning af en gamingcomputer
  2. Mulighed for hurtig reparation af computeren
  3. Garanti på computeren
  4. Flere betalingsmuligheder

Vi har som sagt lavet et par ordrer hos Shark Gaming. Her kan du læse, hvordan de klarede sig.

Leveringstid og afhentning: fremragende ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi fik computeren leveret, da vi ikke bor i nærheden af Shark Gaming. Men hvis du bor tættere på Herlev, giver det rigtig god mening at afhente computeren selv. Postvæsnet i Danmark behandler ikke altid pakkerne lige pænt. Selvom computeren er indpakket i bobleplast, kan den få hårde stød. Hvis kassen bliver smidt rundt ofte, kan komponenterne gå i stykker.

Når en computer bliver bestilt, skal den først samles og testes for eventuelle fejl. Processen tager en til to timer. Dog kan en medarbejder teste mange computere på samme tid.

Den første computer, vi bestilte hos Shark Gaming, kom inden for tre dage. Så vi besluttede os for at udfordre dem lidt. Derfor bestilte vi en computer på årets travleste dag, Black Friday. Vi bestilte den om aftenen om fredagen. Shark Gaming afsendte den onsdagen efter, og vi hentede den torsdag.

Så selv på årets travleste dag var leveringstiden altså ikke mere end fire hverdage. Det giver fem stjerner.

Reparation af computeren fra Shark Gaming: fremragende ⭐⭐⭐⭐⭐

Som nævnt før, ødelægger fragten ret mange computere. Derfor skal computeren virkelig pakkes godt ind før forsendelse. Ved reparation tilbyder Shark Gaming, at du kan købe kasse og pakkematerialer, så du kan sende din computer sikkert retur. Det modtog vi dagen efter, vi bestilte det.

Der gik 12 dage, fra vi havde sendt computeren, til vi modtog den igen. Der var en fejl på grafikkortet. Vi fik en gratis opgradering af grafikkortet til en værdi af 500 kr., fordi de ikke havde vores grafikkort på lager.

Hele oplevelsen var rigtig god. Det er lang tid at undvære en computer, men vi sendte den også i en meget travl periode for Shark Gaming. Til gengæld var der intet bøvl. De tog ansvaret med det samme og prøvede på intet tidspunkt at sige, at fejlen var vores skyld.

Så alt i alt

  • De tog ansvaret med det samme
  • De opgraderede grafikkortet gratis
  • Det tog 12 dage

De kunne måske gøres lidt hurtigere, men de to første ting opvejer den sidste. Derfor får de også topkarakter her.

Shark Gamings garanti: gennemsnitlig ⭐⭐⭐

Shark Gaming tilbyder den normale lovpligtige reklamationsret på to år. Hvis du er villig til at betale 500 kroner ekstra, kan du købe en udvidet garanti, så din normale reklamationsret forlænges til tre år. Det er altid en god deal for forhandlerne at tilbyde ekstra garanti. Det kan også være en fordel for dig, hvis du ønsker ekstra garanti og dermed sikkerhed på fx en meget dyr computer.

Sharkgaming.dk er også e-mærket.

Betalingsmuligheder: fremragende ⭐⭐⭐⭐⭐

Shark Gaming tager imod alle de normale betalingskort: Dankort, Visa, Visa elektron og Mastercard. De tager også MobilePay eller bankoverførsel.
Udover det tilbyder Shark Gaming også køb på afbetaling gennem Basisbank eller Viabill. Det giver dig mulighed for at opdele betalingen af din computer.

Konklusion

Alt i alt får Sharkgaming fem ud af fem stjerner i vores anmeldelse af dem her i 2021. SharkGaming er fleksible på alt. Du kan selv sammensætte din helt egen computer, deres garanti er i orden, og du har mange muligheder for betalingsløsninger. SharkGaming giver dig hurtig levering og hurtig reparation. Det er skønt, når man ikke kan undvære sin computer. Der bliver ikke stillet spørgsmål, det virker bare. Det skader dem heller ikke, at de har støttet esport lige siden starten. Du kan sammenligne Sharkgamings computere med andre gamer pc’er med vores Gaming PC Finder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *