Kalender ikon Opdateret den: 22/03/2022
Læsetid:  4 minutter Bog ikon

Trådløs Bluetooth mus til Mac - Her er 6 bud

Find en trådløs bluetooth mus til din Mac eller Macbook - Vi giver dig 6 bud på gode muligheder til MacOS

Hvad skal den kunne?

En trådløs mus til Mac kan være svær at finde. De skal understøtte den rigtige software, men samtidig også være praktisk i sin natur. Vi hjælper dig igennem processen og giver dig en masse gode bud på mus til Mac.

De forskellige mus kommer med tilslutningsfunktioner inden for bluetooth, hvad enten det er med dongle eller ej. Så får du en mus, som passer perfekt til farten og til arbejde, uden at der er et kabel, der driller.

Til den kvalitetsbevidste

Logitech - M720 kommer med alle de funktioner, som du evt kunne have brug for i en trådløs mus til Mac. Let tilslutning via bluetooth eller den medfølgende dongle, og mulighed for at parre den med flere enheder gør den super praktisk at have med mellem kontor og hjemmet.

M720 er en mus i høj kvalitet, som du altid kan stole på. Det er en fuldstørrelsemus, som passer lækkert og ergonomisk i din hånd. Du får op til 24 måneders batterilevetid, Den kommer med 3 ekstraknapper til hurtige genveje, så du nemt kan indstille den til de funktioner, som du bruger mest.

Til den fornuftige gamer

Her får du en solid trådløs bluetooth mus til Macbooks til en meget overkommelig pris. Razer kommer nemlig med deres bud på en trådløs der understøtter MacOS med deres Atheris. Du får 5 indbyggede knapper, udskiftelige batterier og tilslutning via deres bluetooth dongle. Razer er især kendt for at lave udstyr til gamere, men her får du altså en mus der kan det hele. Med en DPI på 7200 er præcisionen i top.

Masser af knapper til genveje

Corsair leverer generelt tilbehør i ultra høj kvalitet. Her kommer de med deres bud på en trådløs bluetooth mus til Macs. Du får den i det midersteprisleje, hvor mange kan være med. Du får helt sikkert værdi for pengene her. IRONCLAW RGB WIRELESS kommer med 30 timers batterilevetid, så du ikke går i stå midt i arbejdet. Du får 10 knapper på musen, som alle kan indstilles til dine macros og genveje og dermed gøre hverdagen lettere. IRONCLAW er en stor og tung, trådløs mus, som ligger godt i hånden. Dog skal man være opmærksom på, at den godt kan virke for lille, hvis ens hænder ikke er de største.

Til den prisbevidste

Logitech har styr på hvad folk har brug for og hvor høj prisen skal være. Pebble M350 kommer i et prisleje, hvor alle og enhver kan være med. Du får en god trådløs mus med bluetooth tilsluning for en pris, der svarer til en god aften med takeaway. Pebble kan endda bruges af både højre- og venstrehåndede. Gennem det stilrene design får du nemlig en mus, som ikke skiller sig ud fra mængden, men derimod bare gør sit arbejde. Med en batteritid på op til 18 måneder kan du bare bruge løs uden at tænke på at lade den op igen. Tilslut den via bluetooth eller med den inkluderet dongle. Den har en rækkevidde på op til 10 meter.

Den stilrene

Microsoft kan også det med at lave mus til Mac. De er ikke kun forbeholdt til Windows. Her får du en helt stilren version i hvid, som klare de mest basale funktioner i din dagligdag. Microsoft - Modern Mobile kommer med 3 knapper, så du ikke skal bøvle med de ekstra knapper på siden, 8 måneders batterilevetid samt trådløs tilslutning. Med en vægt på bare 90g kommer du ikke til at skulle bruge kræfter på at skubbe den rundt, men derimod får en oplevelse af lethed og overskud.

Til kontoret

Kensington leverer kontortilbehør i alle størrelser og formater. Her får du en trådløs bluetooth mus til mac, som er skræddersyet til kontoret. Med den hurtige bluetooth tilslutning via den inkluderede dongle kan du nemt komme i gang med at arbejde på farten. Kensington Pro Fit musen er ambidekstral, hvilket vil sige, at den både kan bruges af højre- og venstrehåndede personer. Du får en mus med batterier, som er nemme at skifte, et ergonomisk design, samt 5 knapper til hurtige genveje.