Om os

Vi sammenligner hardware fra ALLE producenter og priser fra ALLE forhandlere, udover det har vi forpligtet os til at give tilbage til esport, og støtte danske talenter.

Hvorfor har vi lavet denne hjemmeside?

Vi synes der er plads til forbedringer på markedet som det ser ud lige nu. – Hvad er så forskellen?

Vi kan lige så godt være ærlig og sige, vores beta version ikke er bedre end konkurrenternes filtermæssigt, måske designmæssigt, men det er en subjektiv vurdering, der hvor jeg mener vi differentiere os er følgende

  1. Vi ønsker at få ALLE forhandlere med, og ikke bare dem der vil betale
  2. Vi ønsker at vise ALLE produkter også konfigurerbare PC’er
  3. I stedet for traditionel marketing, vil vil bruge næsten hele vores marketing budget på at støtte hardware- og gamingsider, danske streamere og esportsevents i Danmark

Så lad os kigge på de 2 første. – Lige nu er det ikke muligt hos vores konkurrenter at finde alle computere der er til rådighed, samt de samler heller ikke priser fra alle butikker. Det vil vi lave om på, vi mener det seriøst når vi gerne vil samle alt et sted.

Udover det tror vi simpelthen ikke på traditionel marketing, derfor har vi valgt at bruge hele vores marketing budget, på at støtte og sponsorere primært Esport i Danmark, men også hardware sider. Det er vores måde at give tilbage til branchen, selvom der bliver investeret meget i esport fortiden, er det kun de professionelle der modtager det. Vi ønsker at investere mere i mindre kendte twitch streamer og folk der ønsker at spille professionelt en dag. – Derfor har vi blandt andet også investeret i GDK counterstrike turnering.