Gaming computer til Minecraft

Skal du finde en gamer computer, som blandt andet kan spille Minecraft? Lad os hjælpe dig på vej med 3 forskellige budgetter, samt 4 muligheder til hver.

Minecraft er ved at have nogle år på bagen og derfor er kravene til spillet hellere ikke de højeste længere, hvis man gerne vil have høj FPS og god grafik. Minecraft er samtidig kendt for at være det her 8-bit univers, hvor grafikken med vilje ser mindre god ud.

Minecraft er et sandkassespil, der blev skabt af den svenske programmør Markus Persson. Det blev oprindeligt udgivet til pc og er nu tilgængeligt på forskellige andre platforme såsom mobile enheder, videospilkonsoller og mere. . Mange spillere har deres egen unikke spillestil i spillet. Persson skabte Minecraft efter at have kedet sig med andre spil og fundet dem for gentagne. Han havde oprindeligt planlagt at skabe en 3D-version af Infiniminer, men besluttede sig i stedet for et 2D-spil, hvor folk kunne have det sjovt "at lege med blokke."

Man kan dog få uendeligt mange forskellige mods, som er med til at ændre det grafiske udtryk i spillet. Det kan også gøre, at du er nødt til at have ekstra kapacitet i forhold til ydelsen på din computer til Minecraft.

Herunder kommer vi med 4 bud til hver budgetkategori. Hvis du vil se flere muligheder, så kan du bruge vores Gaming PC finder, hvor vi viser alle gamer computere til diverse spil.

Budget gamer computer til Minecraft til maks 6.000 kr.

Til Minecraft, uden de store mods og stadig med god grafik vil de fleste vælge en gaming computer i budgettet under 6.000 kr. Her får du stadig masser af power, så du undgår lag og lave frames per second (FPS)

Den store forskel fra denne kategori til de næste er, hvis man har et krævende mod tilføjet til spillet, som potentielt tager en del kraft fra cpu'en.

DUTZO - Entry Blaze

Processortype: AMD Ryzen 3 3200G

RAM: 8 GB

SSD størrelse: 250 GB

2.790 kr. Køb her Proshop

Gamer computer til Minecraft fra 6.000 kr til 10.000 kr

Hvis man spiller Minecraft i højeste kvalitet, så man allerede godt dækket ind med de muligheder, som vi har præsenteret indtil videre. Hvis man derimod multitasker eller spiller med mods, så kan man med fordel vælge en gaming computer til Minecraft i denne middelkategori. Her får du lidt mere kraft for pengene, men et top-grafikkort er endnu ikke end del af pakken.

Topklasse gamer computer til Minecraft fra +10.000 kr

Til sidst vil vi vise hvilke muligheder der er med gamer computere til Minecraft over 8.000 kr. Her får du smæk for skillingen og masser af kraft til at klare både Minecraft, mods og multitasking.

DUTZO - Deluxe Blaze - Powered by Corsair

Processortype: AMD Ryzen 5 5600X

Grafikkort: Nvidia Geforce RTX 3070

RAM: 16 GB

SSD størrelse: 1000 GB

12.980 kr. Køb her Proshop

Systemkrav til Minecraft computere

Hvad kræver Minecraft af en PC/computer?

Generelt kræver Minecraft relativt set ikke det store fra computere. Hvis man spiller Java-version, som er den version der kræver mest i Minecraft, så anbefaler Microsoft følgende minimums specs:

Processor (CPU): Intel Core i3-3210 3.2 GHz / AMD A8-7600 APU 3.1 GHz eller bedre Memory (RAM): 4 GB Grafik (GPU): Intel HD Graphics 4000 / AMD Radeon R5 series med OpenGL 4.4 Lagerplads: 2 GB HDD

Samtidig kommer ejerne af Minecraft også med anbefalede systemkrav til Minecraft, hvis man vil have den mest optimale spiloplevelse:

Processor (CPU): Intel Core i3-3210 3.2 GHz / AMD A8-7600 APU 3.1 GHz eller bedre Memory (RAM): 8 GB Grafik (GPU): Nvidia GeForce 700 Series or AMD Radeon Rx 200 Series med OpenGL 4.5 Lagerplads: 4 GB SSD

Til sidst har vi samlet det ultimative af det ultimative inden for gamer computere til Minecraft. Her skal man dog have en noget større pengepung med: