Gaming Computer til Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Skal du bruge en ny gamer pc til Tom Clancy's Rainbow Six: Siege? Vi har samlet computere fra kendte forhandlere, så du kan finde den bedste computer i forskellige prisgrupper til Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.

Rainbow Six Siege er et First-Person Shooter spil, hvor man lige som i Counter Strike styrer en person og alle dens bevægelser. Man vælger mellem en række operatører, som FBI SWAT, SAS, GSG-9, Spetsnaz og GIGN. Her kæmper man i hold for at skyde de andre i en meget taktisk og holdbaseret affære. Spillet kan findes til Windows, PS4, PS5, Xbox One og Xbox X/S.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege blev udgivet for første gang tilbage i 2015 af Ubisoft, men er stadig et spil, som mange holder af. Derfor blev det genudgivet igen efter præcis 5 år i december 2020. På nogenlunde samme tid havde Rainbow Six: Siege også registreret mere en 70 millioner spillere på tværs af platforme. Spillet har også udviklet sig med flere baner, operatører og events over årene. Grunden den store efterspørgsel gik Ubisoft også sammen med ESL for at lave Siege til et decideret esports-spil, så man kunne konkurrere mod andre hold i et mere intensivt setup.

Herunder kommer vi med 4 bud til hver budgetkategori. Hvis du vil se flere muligheder, så kan du bruge vores Gaming PC finder, hvor vi viser alle gaming computere til diverse spil.

Bemærk, at alle vores FPS-estimater er vejledende og målt på epic (de højeste settings). Du vil sagtens kunne justere lidt ned på dine settings og få en højere FPS, end den vi regner med.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege pc til max. 6.000 kr.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege er oftest ikke noget problem at køre på de fleste computere. For 6.000 kr får du en gaming pc til Rainbow Six, som kan køre med settings på ultra, imens du samtidig får omkring de 90 FPS. Kig blandt andet efter de nye i10 generationer, samt et grafikkort i samme klasse som GTX 1650.

Se vores liste af budget gaming computere til et budget på under 6.000 til Tom Clancy's Rainbow Six: Siege herunder:

DUTZO - Entry Blaze

Processortype: AMD Ryzen 3 3200G

RAM: 8 GB

SSD størrelse: 250 GB

2.790 kr. Køb her Proshop

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gaming pc til mellem 6.000 og 10.000 kr

Hvis du kommer lidt op i budget, så kan du også få et setup, som giver den maks gas selv i 1440p og ultra setting. Med en gaming computer til Tom Clancy's Rainbow Six: Siege i prisklassen 6.000 til 10.000 kr. får du op mod 100 FPS i ultra, så du kan få en lækker og flydende oplevelse i spillet.

Hertil kan man også downoade et DLC direkte fra Steam, som er med til at forbedre de indre grafiske settings i Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gaming pc til 10.000+ kr

Skal den have maks gas med ultra settings, ekstra DLC til forbedret grafik og så mange FPS som muligt, så skal du gerne op og lægge over 10.000 kr for dit gaming setup til Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.

Vi har samlet de bedste maskiner blandt vores forhandlere herunder, som kan give dig alt det du ønsker i Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. De fleste vil dog kunne nøjes med en maskine i det medium budget

DUTZO - Deluxe Blaze - Powered by Corsair

Processortype: AMD Ryzen 5 5600X

Grafikkort: Nvidia Geforce RTX 3070

RAM: 16 GB

SSD størrelse: 1000 GB

12.980 kr. Køb her Proshop

DUTZO - Deluxe Wildfire

Processortype: I7-12700KF

Grafikkort: Nvidia Geforce RTX 3080

RAM: 16 GB

SSD størrelse: 1000 GB

16.990 kr. Køb her Proshop

Systemkrav til en computer: Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege er et førstepersons skydespil, der falder ind under genren taktiske skydespil. Spilleren kan vælge mellem en af 20 forskellige operatører, hver med deres egne unikke våben og gadgets. Målet er at eliminere det modsatte hold ved enten at eliminere alle spillere eller fuldføre målet.

Ubisoft, som har lavet Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, anbefaler som minimum at du har følgende specifikationer på din computer:

Processor: Intel Core i3 560 @ 3,3 GHz or AMD Phenom II X4 945 @ 3,0 GHz RAM: 6 GB Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5770 (1024 MB VRAM) Harddisk/Lagerplads: 85.5 GB

Disse specifikationer er deres minimum anbefalet, så du kommer ikke til at ramme høje FPS i høje grafiske setting. Hvis du skal op og ramme ultra setting til deres anbefalede spiloplevelse, så skal du ramme:

Processor: Intel Core i5-2500K @ 3,3 GHz or AMD FX-8120 @ 3,1 GHz RAM: 8 GB Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 670 or AMD Radeon HD7970 / R9 280X eller bedre (2048 MB VRAM) Harddisk/Lagerplads: 85,5 GB

Hvor meget fylder Tom Clancy's Rainbow Six: Siege?

Ubisoft skriver som sagt, at Tom Clancy's Rainbow Six: Siege fylder omkring de 85,5 GB, men hvis man skal have nogle ekstra DLC'er og plads til andre spil, så anbefaler vi hurtigt, at du som minimum har 1.000 GB plads på din computer.

Hvis du til gengæld gerne vil have det bedste af det bedste inden for gaming computere til Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, så har vi samlet de bedste maskiner fra vores liste af forhandlere i Danmark. Her sætter budgettet kun grænser, men du kan til gengæld få en maskine, så sparker maks røv, hele tiden: